Vendégváró kaszinótojás

Vendégváró kaszinótojás

Vendégváró kaszinótojás

Hozzávalók

  • 15db tojás
  • kb. 1ek. mustár
  • kb. 2ek. majonéz
  • 2 ek.vaj
  • petrezselyem
  • kb 1 ek. tejföl
  • só, bors

Elkészítés

A tojásokat keményre főzzük,majd hideg vízben lehűtjük.
Leszedjük a héját és óvatosan, figyelve hogy hol van a sárgája, kettévágjuk.
A tojások sárgáját habosra keverjük a vajjal, majd hozzáadjuk a sót, borsot, mustárt, majonézt, az apróra vágott petrezselymet és a tejfölt (ez el is maradhat).
Vigyázzunk, hogy a krém ne legyen nagyon puha. Nyomózsákba tesszük és mindegyik tojásba nyomunk egy kis adagot. Ha valakinek nincs nyomózsákja , akkor kiskanál segítségével kis halmokat rakunk a tojásba.
Díszíthetjük paprikával, petrezselyemmel,snidlinggel... bármilyen zöldséggel.
Tálalásig hűtőbe tesszük, de tegyük zacskóba vagy takarjuk le, mert a krém hamar megszárad,és az annyira nem gusztusos.

Scroll to Top